Ferreteria Julian

Fa dècades que tenim cura de la llar, de l´espai de feina, del lloc on es vol estar i viure, estem oberts pel vostre dia a dia, pel més quotidià i també per on us portin els dies de vacances o d´esbarjo.

Tot i estar ben arrelats al territori, els anys d´experiència ens han  fet créixer i obrir una finestra virtual de contacte igualment directe i propera per a qui, per una qüestió de distància, no es tant a prop nostre.

Des de l´any 1983 posem a disposició dels nostres clients un ampli ventall de productes de ferreteria, petit electrodomèstic, descans, mobles i dissenys de cuina, sempre amb la solvència de les primeres marques del sector. i amb el pas del temps, n´hem viscut la seva evolució , ens hem posat al dia i actualitzat sempre de la mà dels nostres clients i les seves necessitats.

Hem treballat des de la proximitat, oferint el consell que el client necessita.

Ens agrada pensar que en moltes llars hi ha una mica de nosaltres, de la nostra sensibilitat. Sempre hem treballat amb l ´objectiu diari que el client trobi la satisfacció de la feina ben feta.

Si encara no ens coneixes no dubtis en visitar-nos , el nostre equip format per en Julià, en Quim, l´Oscar, en Dino i en Maxi us oferirà el millor tracte personal.